Projecten

Welkomstborden aan toegangswegen van onze stad

In ieder dorp staan nu welkomstborden aan de toegangswegen.  Zo ook in Domburg. Doel is om aan te geven welke activiteiten er op korte termijn plaatsvinden.

Bankjes

Door de Stadsraad is aangegeven, dat wij graag meerdere bankjes geplaatst zagen in onze stad. Welwillend in deze heeft de gemeente Veere hiertoe toestemming gegeven. Zo is dan ook het eerste bankje namens de Stadsraad geplaatst en wel op de kruising van de Traverse en de Brouwerijweg. Het bankje wordt nog voorzien van een naamplaatje, waarop de Stadsraad vermeld wordt. Nieuwe bankjes zullen in overleg met de OBD geplaatst worden op de boulevard. Ook Van Lanschot heeft in het kader van haar 175-jarig bestaan aan Domburg een bankje geschonken.

Skatebaanproject

Enkele leden van de Stadsraad zijn zich hard aan het maken voor een permanente skatebaan bij de Molen voor de jeugd. Na overleg met de Basisschool, de Jeugdraad en individuele personen/kinderen, proberen we een actie op touw te zetten om geld bijeen te krijgen.

Golfbaan-plannen

De Stadsraad wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen door wethouder Molenaar. Thans wordt er gewerkt aan de uitwerking van de ideeën.

Hanging baskets

In de Hoofdstraat hangen hier en daar aan lantaarnpalen mooie hanging baskets, die door de Stadsraad worden gefinancieerd. Dit om het geheel wat op te vrolijken.