Enquete: Slecht mobiel bereik? Laat het weten!

Op veel plaatsen in Zeeland is de mobiele dekking prima. Maar niet overal. Er zijn plaatsen waar dekking van één of meerdere providers niet vanzelfsprekend is. Kent u die plaatsen? Geef ze dan aan ons door.

De Provincie doet met Zeeuwse gemeenten opnieuw onderzoek naar de mobiele dekking in Zeeland. Inwoners kunnen een digitale enquête invullen om hun ervaringen te delen. Mensen kunnen de enquête voor meerdere locaties invullen, want thuis zal de dekking anders zijn dan op school of werk. In de twintig gebieden met slechtste dekking worden ook veldmetingen gedaan.

U vindt de enquête tot 4 juli 2018 op www.zeeland.nl/mobielebereikbaarheid. U kunt op de kaart van Zeeland de precieze locatie aanvinken en de bijbehorende vragen beantwoorden. In het najaar worden de resultaten bekend.

Eerder onderzoek

In 2015 voerde de Provincie ook een onderzoek uit onder Zeeuwen. Dit heeft meer dan 2000 bruikbare reacties opgeleverd. In tientallen gebieden bleek het bereik onder de maat. Providers hebben meerdere verbeteringen doorgevoerd, zoals op het strand van Walcheren en in het gebied tussen Hengstdijk en Vogelwaarde