Stadsraad in Klapbank – september 2015

Hierbij de maandelijkse terugkoppeling over Domburgse zaken in de Stadsraad.

Begraafplaatsbeleid
De begraafplaats Domburg is naar verwachting over zes jaar vol. Voor de uitbreiding van de begraafplaats Domburg moet een keuze gemaakt worden tussen het aanbrengen van een nieuwe “begraaflaag” op een oude akker of de begraafplaats uitbreiden. De gemeente heeft overleg gepleegd met de Stadsraad en op 1 september 2015 is er een informatieavond voor de inwoners van Domburg.

Openbaar vervoer
Stijn van Kervinck heeft met zijn actie gezorgd dat er duidelijke verbeteringen voor het openbaar vervoer voor Domburg en omstreken zijn bereikt. ’s Avonds en zondags blijven er bussen rijden. Hartelijk dank daarvoor.

Seizoensmarkt Domburg.
Vanuit de marktplaatshouders van de Domburgse seizoensmarkt wordt aan de gemeente al jarenlang verzocht om verlenging van de periode dat de seizoensmarkt in Domburg gehouden wordt. Wat vindt u er van? Verlengen of niet? Geef uw mening door aan de stadsraad.

Zitbanken
Wij hebben veel reacties gehad op het weghalen van verschillende zitbanken in Domburg. Een aantal zijn na inspanning onzerzijds teruggeplaatst, waaronder een zitbank in de Badstraat. Naast terugplaatsing is er ook een picknicktafel bijgekomen bij de molen aan de Roosjesweg.

Openbare bijeenkomst
In oktober/november willen wij een openbare vergadering houden van de Stadsraad. Wij willen ons presenteren, laten weten wat we het afgelopen half jaar hebben gedaan en wat we nog van plan zijn. Maar veel belangrijker wij willen u ook horen. Een uitnodiging volgt.
Tot zover de maandelijks terugkoppeling. Kijk eens op onze website www.stadsraaddomburg.nl. Graag horen wij van de inwoners van Domburg of jullie verbeterpunten hebben. Jullie kunnen ons aanklampen, een briefje sturen naar de Stadsraad Domburg, Postbus 28, 4357 ZG in Domburg, een mailtje sturen naar info@stadsraaddomburg.nl of berichtje op Facebook plaatsen.

Namens de Stadsraad Domburg
Simon de Visser
voorzitter